Sport- Šef stručnog štaba Branko Savić napustio je FK Radnički i kao što je preneo naš portal postao je  saradnik sa Vladimirom Gaćinovićem u FK Napredak iz Kruševca. Njega će na klupi Radničkog naslediti Milan Stojanoski njegov nekadašnji štoperski partner iz igračkih dana u Proleteru i Partizanu.

„Na početku naše saradnje je bio dogovor da Branko Savić može da napusti klub, ukoliko se pojavi ponuda iz Super Lige. Brzo je ostavio pozitivan utisak i žao nam je da nas napušta tako dobar stručnjak i čovek, ali mu želimo sve najbolje i drago nam je da je bio uz nas u teškom momentu“ –istakli su iz FK Radnički Zrenjanin.

Vođenje stručnog štaba  od danas preuzima njegov štoperski partner iz igračkih dana u Proleteru i Partizanu, Milan Stojanoski (53).
Rođen je 1973. u opštini Plandište. Odigrao je preko 200 utakmica za Proleter i Partizan, kao i 26 utakmica za reprezentaciju Makedonije.

U stručnom štabu ostaju pomoćnik Miloš Žeravica, trener golmana Goran Gavrilović i kondicioni trener Zoran Stojanović. Novo pojačanje u stručnom štabu će biti još jedan bivši igrač Proletera, Srđan Zakić.