Zrenjanin- Supermarket „Gomex Total“ proslavio je u subotu, 23. marta, rođendan uz brojne promocije, degustacije, poklone za potrošače i zabavni program za najmlađe.

Svečanost je započela u 9 časova, obeležena brojnim promocijama i degustacijama koje su posetiocima omogućile da uživaju u najkvalitetnijim proizvodima.

 

Objekat je blistao u najlepšem svetlu dok su posetioci strpljivo čekali da osete atmosferu proslave. Ubrzo se okupio veliki broj ljudi koji su došli da proslave ovaj važan dan zajedno sa Gomexom.


U 12 časova, svečani trenutak je bio obeležen slatkom notom – velikom tortom u kojoj su mogli svi da uživaju.

Ukusima torte su se radovale sve generacije, a posebno su se radovala deca koja su se igrala i zabavljala uz Magic animatore koji su bili tu da im pruže najlepše trenutke.

Svaki kupac je bio nagrađen poklonom, svaki pedestpeti tortom, a stoti kupac je dobio poseban poklon paket i to nije bilo sve!

Hiljaditi kupac osvojio je mašinu za sušenje veša, a dvehiljaditi kupac televizor.
Ovaj događaj nije samo proslava rođendana objekta Total, već i prilika za zajedništvo i radost koju Gomex donosi svojim vernim kupcima. Svi prisutni su uživali u atmosferi punoj osmeha, zabave i ukusne hrane, što je još jednom potvrdilo da je Gomex mesto gde se svi osećaju kao kod kuće.