Muška vokalna grupa „Pannonica“ učestvovala je na revijalnom horskom Festivalu „We Are Singidunum“. Festival se održao  22. i 23. septembra 2023. godine u velikoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu.

Nastupilo je 5 horova iz Bugarske, Slovenije i Srbije: Vokalni ansambl „Orpheus+“ – Bugarska, Mešoviti hor CZK – Požarevac, Pop hor „Radio“ – Novi Sad i Pop hor – Slovenija.

Zrenjaninska vokalna grupa izvela je sledeći program:

A što ti je mila kćeri? – arr: Mirko Jankov

Ti, samo ti – Matko Jelavić/Rajimir Kraljević

Pet’o  zapev’o – arr: Vuk Milanović

Pošla moma na voda – Vojislav Simić

The Wellerman – Michael Ware

„Bilo nam je veliko zadovoljstvo i uživanje da nastupimo na velikoj sceni prestižne sale Kolarca pred mnogobrojnom publikom. Naš nastup je naišao na velike simpatije publike i ostalih izvođača i mi smo presrećni što smo ostavili dobar utisak. Festival je protekao u divnoj atmosferi i velikoj radosti horskog pevanja te se zahvaljujemo odličnoj organizaciji „We Are Singing Music Association“ na pozivu i čestitamo svim učesnicima na uspešnim nastupima. Posle koncerta je usledilo lepo druženje i puno poziva na saradnju, zajedničke projekte  i nove festivale. Naš vokalni sastav je u finišu priprema za Godišnji koncert pod nazivom „Muzika, ružičasto i plavo“ koji sa pažnjom pripremamo kao poklon zrenjaninskoj publici. Koncert će se održati u subotu 30. septembra u velikoj sali Kulturnog centra zrenjanina u 20 sati te sa velikim zadovoljstvom pozivamo naše drage sugrađane i prijatelje na ovo posebno muzičko veče“ izjavila je Zorica Kozlovački, dirigent Panonike.

U Muškoj vokalnoj grupi pevaju:
Miloš Gavrilov, Milivoj Adamov  – prvi tenor
Goran Mišković, Zvonko Romac  – drugi tenor
Milan Jokić, Robert Hodžić, Aleksandar Milas – bariton
Vladimir Tomić, Milan Milanov  – bas

https://www.youtube.com/watch?v=m_68XUN4JVo&t=5s